eLearning modules

Field agent of callcenter agent? Hier vind je alle documentatie die je nodig hebt om je opdracht tot een goed einde te brengen.

De documenten worden regelmatig bijgewerkt: vergeet niet om deze pagina regelmatig te raadplegen om de laatste documenten door te nemen … of om je geheugen op te frissen.

Bescherming van persoonlijke gegevens

“Wat doen jullie met mijn persoonlijke gegevens?” Aan die vraag kun je je wel verwachten aan de telefoon of tijdens een huisbezoek.

Mogelijke (gedeeltelijke) antwoorden en een herinnering aan je verplichten als agent vind je in het document Informatie voor contact tracers gegevensbescherming (pdf) van het Waals Gewest.

Voor de start van je opdracht

Als field agent of callcenter agent moet je voor het begin van je opdracht de volgende documentatie doorgenomen hebben.

Technische documentatie

Raadpleeg deze documenten om te ontdekken hoe je je aanmeldt op het Genesys-platform en wat je moet doen bij technische problemen.

Opgelet! Sinds 10 juli 2020 kan je niet meer rechtstreeks via itsme aanmelden op het Genesys-platform om de scripts en formulieren te raadplegen. Volg tot het probleem is opgelost de alternatieve aanmeldprocedure uit het document Workaround Log in (pdf).

Specifieke documentatie voor callcenter agents

Neem de volgende documentatie door voordat je aan je opdracht in het callcenter begint en fris regelmatig je geheugen op.

Specifieke documentatie voor field agents

Als field agent moet je voor de aanvang van je eerste opdracht op de hoogte zijn van de veiligheidsprocedures. Aan de hand van de volgende documenten en video’s kun je nagaan hoe de regels goed in de praktijk worden gebracht , voor je eigen veiligheid en die van anderen.